A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal Sacred Love – Be the Love You Dream

You are searching about A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal, today we will share with you article about A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal is useful to you.

Sacred Love – Be the Love You Dream

Duke filluar nga sot, trajtojini të gjithë ata që takoni, mik apo armik, të dashur apo të huaj, sikur të kishin nevojë për miratimin tuaj. Shtrojini çdo personi, sado i parëndësishëm të jetë kontakti, të gjithë kujdesin, mirësinë, mirëkuptimin dhe dashurinë që mund të grumbulloni, dhe bëjeni atë pa menduar për ndonjë shpërblim. Jeta juaj nuk do të jetë më kurrë e njëjtë. Nuk ka ekzistencë më të madhe se jeta që jep më shumë sesa merr.

Nëse jeni të dashuruar do të tregohet. Në sytë tuaj, fytyra juaj, mënyra se si ecni, si uleni, gjithçka do ta tregojë, sepse nuk jeni i njëjti person. Ju jeni prekur. Mendja që dëshiron nuk është aty. Dhe këtu është një problem i madh.

Nëse jeni të lumtur vetëm kur gjeni një të dashur për t’u dashuruar, jeta dhe marrëdhënia juaj do të jetë rrëmujë. Përpara se të dashuroheshe nuk kishte të njëjtën përvojë, kështu që në thelb po ecje i paplotë pa një dashnor. Është si ajo kënga “Ti je askush deri sa dikush të të dojë”, në realitet, ai headspace shkakton të gjitha vuajtjet tona.

Duhet të lexojë: “Ti je dikush, pavarësisht nëse dikush të do”. Nëse je një person para se të biesh në dashuri, dhe pastaj je dikush tjetër pasi të biesh në dashuri, ekziston varësia nga kjo përvojë e madhe dhe ky është fillimi i problemeve në marrëdhënie. Ky është niveli i parë ose i dytë i dashurisë, ku ka një konfuzion të konsiderueshëm midis dashurisë, nevojës, shpëtimit dhe një antidepresant.

Ka katër zëvendësues për dashurinë. Ato janë seksi, ushqimi, feja dhe lakmia materiale. Shumë njerëz nuk mund të dallojnë ndryshimin midis dashurisë dhe zëvendësuesve. Ata ndihen të dashuruar për shkak të seksit të madh, ose sepse i dashuri i tyre ka shumë pasuri. Kjo është për shkak se të njëjtat kimikate që prodhohen në trup kur dashuria është atje, prodhohen kur ne përjetojmë shpresë. Pra, kimikisht, hormonet e dashurisë sekretohen kur përjetojmë forma të tjera lumturie, siç është pasionimi, por shpresa është gjithashtu një afrodiziak i fuqishëm.

Ky është motivi që i tërheq njerëzit së bashku në nivelin e parë, të dytë dhe të tretë të dashurisë. Hormonet e tyre janë në garë; ata nuk mund të dallojnë nëse është dashuri, pasion apo shpresë. Kimia e trupit të tyre ndryshon dhe ata ndjejnë çdo përvojë të “In LOVE”. Por ata nuk janë të dashuruar. Janë në zgjidhje. Zgjidhja e një problemi është një zëvendësim për dashurinë. Ky zëvendësim është i paqëndrueshëm. Lidhja me të dashurin e tyre është shumë emocionale, shumë e kushtëzuar, është marrëdhënia e krijuar në ferr, sepse ekziston një shpresë e shtuar se dashuria është atje, por nuk është në të vërtetë dashuri, dhe ajo dështon. Ata thjesht nuk ishin gati të dashuroheshin, sepse nuk ishin të dashuruar para se të takonin të dashurin e tyre.

Për të qenë vërtet të dashuruar, duhet të mësojmë të jemi të dashuruar pa partner, si dhe me një partner. Ne duhet të bëhemi “të dashuruar” pa dikë që ta duam. Është një qëndrim i dashur ndaj jetës, ndaj pemëve, fëmijëve dhe vetëm perëndimit të diellit; të dashuruar me një film dhe të dashuruar me prindërit tanë. Për të qenë gati për t’u dashuruar, duhet të jemi të dashuruar me të kaluarën dhe të ardhmen tonë.

Kur jeni vërtet i dashuruar me diçka në jetën tuaj, jeni ambivalent ndaj saj. Me fjalë të tjera, ju nuk jeni të tërhequr nga ajo, apo të zmbrapsur prej saj. Ju nuk keni frikë prej tij dhe nuk e shmangni atë. Ai person apo rrethanë është pjesë e jotja. Ata jeni ju. Ju jeni ata, ata janë pasqyra dhe ju mund ta shihni veten atje. Në këtë dashuri, ka falënderim. Mund të falënderoni dikë, nuk po përpiqeni më t’i bëni të kundërtën; ju jeni ata. Ju mund të jeni të dashuruar me këdo nëse dëshironi. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se keni nevojë për një marrëdhënie me ta. Dashuria është një mënyrë për të qenë në botë pa reagim ndaj saj.

Ka shumë beqarë që mësojnë t’i duan të gjithë për të mbajtur veten të qetë, të sigurt. Dhe kjo është e shëndetshme, por kënaqësia nuk është një vend për të qëndruar, është vetëm një vend ku mund të bëhesh i lumtur pa një dashnor. Kjo është mirë nëse dëshironi që egoja juaj të jetë e fortë dhe e fuqishme në botë. Vetëm qëndroni beqar që të mos ketë asnjë person që mund të përballet me “gjigantin tuaj brenda” – por kjo nuk është dashuri. Kjo gjendje e kënaqësisë është një luftë kundër dashurisë. Kjo nuk është ajo që unë sugjeroj. Sepse nëse egoja është në kontroll, atëherë kënaqësia juaj është diçka që do të përpiqeni ta mbroni në marrëdhënien tuaj, nuk do të ketë përvojë të një jete me dashuri, vetëm momente seksuale të saj. Nëse egoja juaj dëshiron kënaqësi, ajo kërkon të rrafshojë shpirtin e të dashurit tuaj, do të kërkojë botën për dikë që është “i besueshëm”, por ajo që kërkon në të vërtetë është “mos shqetësimi”, autoriteti. Përfundimisht, ajo marrëdhënie do të përkeqësohet, atëherë ju do të jeni kontrollues, posesiv, xheloz, i frikësuar, i paaftë për të besuar, gjykues, vetë-drejtues, fajësues. Dhe sinqerisht, çfarë niveli të kremtimit të dashurisë do të promovojë kjo? Do ta humbisni atë kiminë e të dashuruarit dhe do të fitoni aciditetin e pakënaqësisë.

Ky tension zakonisht do të vrasë dashurinë përpara se të fillojë. Mos harroni, askush nuk mund t’ju bëjë më shumë se sa ju bëni vetes, nëse nuk jeni ulur në plazh, duke pikturuar një foto ose duke bërë punën tuaj në zyrë me dashuri; nëse jeni të pakënaqur para se të takoni dikë, ose jeni të varur nga zëvendësuesit, atëherë dashuria juaj do të ketë të gjitha përvojat kimike që dëshironi, por asnjë nga përvojat e qëndrueshme shpirtërore që ju nevojiten. Nëse nuk jeni të dashuruar me jetën përpara se të takoni të dashurin tuaj, atëherë është pak e çuditshme të presësh që do të mund të rregullosh të gjitha problemet tuaja emocionale duke u dashuruar. Ju do të gjeni vetëm dikë që të lehtësojë dhimbjen. Dhe asgjë nuk do ta bëjë këtë për një kohë të gjatë.

Shumë njerëz me të cilët kam punuar fajësojnë marrëdhënien e tyre për gjithçka. Por kur shikon brenda zemrës së tyre, ato çështje, ai pakënaqësi, ka qenë aty përgjithmonë. Ata mund ta kenë kanalizuar atë te prindërit e tyre, ish-partneri, fëmijët ose vëllezërit dhe motrat, madje edhe biznesi mund ta marrë fajin, por kur ata hyjnë në marrëdhënie, fajin e merr partneri i tyre dhe çdo gjë tjetër hiqet nga grepi, përfshirë veten. .

Në natyrë, pylli është i njëjti pyll nëse jeni në të apo jo.

Romanca nuk ndërtohet nga një varësi e frikshme që thotë: “Pa ty, jeta ime nuk ia vlen të jetohet”. Kjo shprehje vjen nga dikush që është në depresion të rëndë dhe ju jeni bërë antidepresant i tyre. Ju nuk jeni një anti-depresiv, ju jeni një dashnor i jetës dhe një dashnor i të dashuruarve. Pra, pyetja është, a jeni i dashuruar, para se të dashuroheni me dikë?

Në natyrë nuk mungon asgjë, ka gjithmonë dashuri në një formë apo në një tjetër

Kur u martova për herë të parë, mendova se ishte vetëm një person me të cilin mund të dashurohesha. Pra, ajo u bë gruaja ime. Kishte njerëz që i doja, por kishte vetëm gruan time për t’u dashuruar. Nuk e mendoja vërtet dashurinë si diçka që mund të bëja në punë, apo në sport. Unë thashë: “Dashuria është për gruan time, dhe gjithçka tjetër është diçka tjetër”. Është si të veshësh një xhaketë të drejtë. Është çnjerëzore sepse çdo gjë që bëjmë në jetë pa dashuri është konkurruese dhe e thatë. Pra, në biznesin tim, nuk më interesonte të më pëlqente ajo që bëja, isha e thatë dhe e ashpër, gjë që e bëri udhëheqjen time shumë agresive. Kur erdhi divorci im, kuptova se kisha qenë çnjerëzore me veten time. Se më duhej të isha i dashuruar me botën time dhe me atë që bëra, në mënyrë që të isha i dashuruar me një partner. Më pas, marrëdhëniet e mia nuk ishin momente të vogla dashurie në një jetë të vështirë pune, marrëdhëniet e mia ishin një zgjatje e mrekullueshme e asaj që kisha.

Për të qenë të dashuruar nuk mund të bëhemi ekskluzivë. Ne nuk mund të pretendojmë të jemi të dashur dhe të hapur ndaj një personi, dhe gjykues dhe mbrojtës ndaj një tjetri. Dashuria nuk është si një kostum që veshim dhe që mund të vishet dhe hiqet. Dashuria është një mënyrë jetese, një qëndrim nga i cili zgjedhim një marrëdhënie dhe aty bëhemi ekskluziv në veprimet tona. Të duash nuk është ekskluzive, kjo nuk mund të jetë. Por nga kjo dashuri, ne mund të zgjedhim të jemi në një lidhje, një marrëdhënie intime, romantike dhe e bukur, dhe më pas i japim përparësi atij personi dhe zgjedhim t’i hapemi atij. Kështu që ne fokusojmë energji të konsiderueshme në këtë libër për t’u bërë ajo që dëshironi të jenë të tjerët, për ta bërë jetën tuaj një akt dashurie.

Dashuria është një gjendje e qenies. Nuk mund të varet nga ajo që po bëni fizikisht, ose me kë po e bëni. Por të dashuruarit duan që i dashuri t’i dojë vetëm ata, askush tjetër. Ata nuk e dinë se nëse nuk mund t’i duash të gjithë, nuk mund të duash askënd. Gruaja mund të thotë se burri mund ta dojë vetëm atë dhe të mos jetë i dashur ndaj askujt tjetër; rryma e dashurisë së tij duhet të rrjedhë vetëm drejt saj. Por ajo nuk e kupton se një dashuri e tillë është e rreme dhe se ajo e ka bërë atë të rreme. Si mundet një dashnor që nuk është plot dashuri për të gjithë të jetë i dashur me partnerin e tij?

Një çelës madhështor për të krijuar një marrëdhënie harmonike, të qëndrueshme dhe të shenjtë është të kuptojmë se një person i dashur i trajton me dashuri si ata që i pëlqejnë, ashtu edhe ata që nuk i pëlqejnë. Ky është aspekti shpirtëror i gjithë kësaj. Një person me dashuri ofron një qëndrim të dashur edhe ndaj objekteve pa jetë. Ky është fillimi, të mësosh të duash kafshët shtëpiake dhe objektet, miqtë e mirë dhe veprimet e mira. Por testi i vërtetë vjen kur na kërkohet të duam ata që na lëndojnë, ata që nuk janë të sjellshëm me ne dhe më e rëndësishmja, në marrëdhënien tonë, të dashurin tonë që na sjell të vërtetën në shtëpi, duke na sfiduar.

Kjo marrëdhënie e shenjtë që ju ëndërroni, është një qëndrim. Duhet të keni parasysh se qëndrimi juaj në çdo moment të jetës tuaj shkakton cilësinë e jetës suaj. Emocionet tuaja nuk janë automatike; nuk je një gjethe e fryrë nëpër park kudo që të çon era. Ti je pema, rrënjët e tua shkojnë thellë, shpirti yt po të udhëheq drejt dashurisë. Nuk ka autenticitet në ndjekjen e emocioneve tuaja të lëndimit ose kënaqësisë. Vetëm kafshët nuk mund të zgjedhin se si reagojnë ndaj rrethanave. Megjithëse instinkti juaj i kafshëve është i rëndësishëm për ndjenjën tuaj të emocioneve, ju duhet të zgjidhni një mijë herë në ditë që të frymëzoheni nga dashuria dhe të punoni me gjykimet tuaja. Nëse tërhiqeni në natyrën tuaj emocionale (Ego) dhe jeni të përfshirë në nxitimin e të gjithave, jeta juaj e dashurisë gjithmonë do të përkeqësohet në dramë.

A mendoni se ne mund të urrejmë një person dhe të duam një tjetër? Jo, kjo është e pamundur. Një qenie njerëzore e dashur është një qenie njerëzore e dashur; nuk ka të bëjë me ndonjë individ. Edhe të ulesh vetëm një person i tillë është i dashur, edhe kur askush nuk e shikon, ata janë të dashur. Të jesh i dashur është natyra e këtij personi, nuk ka të bëjë fare me marrëdhënien. Një person i dashur është i dashur, pavarësisht se me kë dhe ku janë.

Dashuria kafshon

Çdo ditë ne ecim, flasim, buzëqeshim, qeshim dhe punojmë. Në këtë, ekziston një mundësi për t’u hapur ndaj njerëzve të dashur. Shoferi i autobusit, personi i arkës, shoferi i taksisë, CEO. Mund të kapim vetëm një moment dhe të ndiejmë dashuri pa aktruar, unë i quaj kafshata dashurie Momente të vogla në kohë, ku në të vërtetë bie në dashuri dhe e lë të kalojë. Nuk është invazive, si kërkimi i numrave të telefonit apo edhe përpjekja për të marrë një konfirmim. Këto ia prishin bukurinë. Thjesht duke hapur mendjen ndaj mundësisë që, nëse jeni të ndërgjegjshëm, mund të bini në dashuri, pa pushim, me këdo, kudo, në çdo kohë. Një herë kam përjetuar një kafshim dashurie me 500 njerëz në një ditë. Dyshoj se ndonjëri prej tyre e dinte. Sepse një kafshim dashurie ndalon pikërisht aty, në vetëdije. Ju bini në dashuri, ndjeni kafshimin e dashurisë dhe e mbani atë sekret. Aksioni ndalon aty. Pastaj thjesht blini qumështin dhe shkoni në shtëpi. Ju thjesht bini në dashuri, ndjeni kafshimin e dashurisë dhe e lini atë. Një përvojë e kafshimit të dashurisë do të thotë pa veprim, dhe atëherë do të keni shumë. Kjo është një kulturë dashurie. Aty ku mëson të shohësh bukurinë sa më shpesh të jetë e mundur, të festosh atë diversitet bukurie duke marrë nano-sekondën për ta nderuar dhe dëshmuar atë.

Një burrë hyri në dhomë, hapi derën, zgjidhi i inatosur lidhësit e këpucëve sepse ishin shumë të ngushta, i hodhi në qoshe dhe e mbylli derën me zhurmë. Nëse ka zemërim brenda, një person do t’i trajtojë këpucët dhe pasuritë e tij sikur të ishin armiku i tij më i keq. Burri u përkul para murgut dhe i dha nderimet e tij.

Murgu tha: “Unë nuk mund t’i përgjigjem përshëndetjes tuaj derisa të kërkoni falje te dera dhe këpucët tuaja.”

Burri protestoi: “Nuk janë gjallë, nuk kërkoj falje, pse të bëj?”

Murgu u përgjigj: “Ti e nxore zemërimin mbi ato këpucë dhe derën, e pranove personalitetin e tyre kur ishe i zemëruar me to. Ti i hodhe këpucët sikur të ishin fajtorë për diçka. Ju e keni pranuar personalitetin e tyre në veprimet tuaja. kështu që ju duhet të pranoni personalitetin e tyre në kërkimin e faljes ndaj tyre.”

Burri, “Më falni për ju këpucët, unë u zemërova me ju, më falni derë që hoqa zhgënjimin tim mbi ju.”

Burri iu drejtua Murgut dhe foli: “Ndihem kaq i qetë me veten time, kjo më ka bërë të vetëdijshëm se kam trajtuar gjithçka me zemërimin tim, njerëzit dhe gjërat, kam nxitur zemërimin tim.”

Video about A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal

You can see more content about A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal on our youtube channel: Click Here

Question about A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal

If you have any questions about A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal was compiled by me and my team from many sources. If you find the article A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal

Rate: 4-5 stars
Ratings: 2622
Views: 98293942

Search keywords A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal

A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal
way A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal
tutorial A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal
A Righteous Man Cares For.The Needs.Of His.Animal free
#Sacred #Love #Love #Dream

Source: https://ezinearticles.com/?Sacred-Love—Be-the-Love-You-Dream&id=338684