2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide Selecting a Police K9 Handler – Unit For Administrators

You are searching about 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide, today we will share with you article about 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide is useful to you.

Selecting a Police K9 Handler – Unit For Administrators

*Pjesa 1 Zgjedhja e mbajtësit të policisë K-9*

Unë kam punuar/trajnuar me një mori anëtarësh të Ekipit të Patrullës Kriminale nga e gjithë shteti i Ohios dhe Shtetet e Bashkuara gjatë detyrave të mia. Të gjithë kanë diçka për të thënë dhe unë jam sfungjer kur bëhet fjalë për punën e patrullës kriminale. Ndjeva se duhej t’ia transmetoja këtë informacion Forcave të Zbatimit të Ligjit dhe Administratorëve të saj. Kjo rubrikë bazohet në supozimin se lexuesit tanë janë Administratorë të Zbatimit të Ligjit, të cilët po fillojnë një ekip të ri nga themeli. Çdo administrator i mirë do të hulumtojë përpara se të veprojë në vendimmarrje. Shpresoj që ky artikull t’i ndihmojë ata me këtë proces.

Gabimi më i keq që mund të bëjë administrata kur zgjedh një K9 Handler është të bazojë zgjedhjen tërësisht në vjetërsinë. Procesi i përzgjedhjes duhet të përfshijë shumë intervista. Ju mund të filloni procesin e intervistës sipas vjetërsisë dhe të shkoni në njësinë më të re. Procesi i intervistës do të jetë një kohë shumë stresuese si për administratorët ashtu edhe për njësitë që intervistojnë. Fundi i kësaj kolone do të ketë një listë pyetjesh për administratorët që intervistojnë mbajtësit e mundshëm të K9.

Siguria e oficerit:

Siguria e oficerit është një komponent kryesor kur përpiqeni të zgjidhni një mbajtës policie K9. Transportuesi i Policisë K9 ka një rrezik të shtuar kur kryen biznes normal. Ata duhet të jenë në gjendje të fokusohen jo vetëm në sigurinë e tyre; por, siguria e K9 të tyre. Biznesi i tyre normal po ecën mbrapsht duke u fokusuar në K9-në e tyre gjatë një nuhatje droge të një automjeti. Kjo e vendos trafikun e shpejtësisë në shpinë nëse kryejnë K9 Sniffs në anë të rrugës. Njësia mesatare e Patrullës Kriminale ka një ego të madhe dhe mund të marrë rreziqe shtesë për shkak të kësaj egoje. Administrata intervistuese duhet të bëjë pyetjen: “A do të mund të linit një ngarkesë droge të largohet sepse nuk mund të merrni ndihmë? Apo do të improvizonit dhe do të përpiqeshit ta bënit vetë?” Ata duhet të jenë në gjendje të përqendrohen dhe të marrin vendime të zgjuara. Një ngarkesë droge ose diçka e ngjashme nuk ia vlen të marrësh pjesë në një funeral tjetër të Forcave të Ligjit. Ekziston edhe më shumë rrezik i shtuar kur Departamenti juaj po përpiqet të sigurojë një mbajtës të shërbimeve me qëllime të dyfishta K9. Kur oficerët e shohin të pasigurt të ndjekin një sulmues, ata thërrasin K9. Zyrtari intervistues duhet të vihet në dijeni dhe të pyetet nëse ata ishin në dijeni të pozicionit të rrezikshëm për të cilin u regjistruan.

Aftësia e ekipit:

Natyrisht, ne po përpiqemi të ndërtojmë një ekip të Patrullës Kriminale. Prandaj, ne duhet të zgjedhim një K9 Handler i cili do të jetë në gjendje të punojë në një ekip. Ne nuk duam që një i vetmuar të ketë Departamentin tonë K9. Kjo pjesë e procesit të përzgjedhjes mund të vlerësohet duke folur me mbikëqyrësin e linjës direkte të zyrtarit. Ata do të kenë njohuritë më të mira se si punon zyrtari me ekipin. (Kjo do të ishte ndërrimi i kolegëve të tij) Ai ose ajo mund të pyeten: “Si e tregoni punën ekipore gjatë turnit tuaj? Plus, si do t’ju bëjë kjo një mbajtës i mirë i policisë K9?” Përgjigja që ne kërkojmë është se ata do të dalin dhe do të punojnë për të hyrë në çështje. Sipas thirrjes, ata do të ndihmonin oficerët e tjerë sa më shumë që të ishte e mundur ose kurdo që të ishte e mundur. Nëse dikush duket se mund të ketë nevojë për diçka, ai do të pyeste ose do të ndalonte për të parë nëse diçka kishte nevojë për ta. Kjo padyshim krijon një skuadër të mirë që shikon shpinën e njëri-tjetrit.

Gatishmëria për të mësuar:

Fusha e Trajtimit të Policisë K9 është një karrierë gjithnjë në zhvillim. Oficeri që interviston duhet të kuptojë se ata do të mësojnë vazhdimisht për gjatësinë e karrierës së tyre në K9. Çdo oficer e di që ne duhet të jemi të edukuar për ligjet dhe taktikat. Këto ligje dhe taktika dyfishohen kur ne trajtojmë një K9. Oficeri duhet të ketë vullnetin për të mësuar. Kjo do të thotë se ata mund të kenë nevojë të kalojnë kohën e tyre pas ndërrimit të tyre, duke u informuar për ndryshimet në praktikën gjyqësore, taktikat e K9, etj. Nëse duan të bëhen një mbajtës i mirë i K9, ata duhet të sakrifikojnë shumë nga koha e tyre për pozicionin. Çfarë bën K9 dhe çfarë bëjnë ata me K9 është përgjegjësi e tyre. Ata duhet të jenë një oficer fleksibël që kërkon gjithmonë më shumë trajnim dhe njohuri. Disa pyetje që duhet të jenë në intervistë janë: 1. A do të jeni të gatshëm të shpenzoni pak nga koha juaj për të mësuar ose përditësuar njohuritë tuaja K9? 2. Çfarë mjetesh mendoni se keni për të përditësuar njohuritë dhe taktikat tuaja K9? Përgjigja për numrin dy që po kërkojmë është, “Oficerët e tjerë të K9 gjatë trajnimit, revista të krijuara posaçërisht për mbajtësit e K9, seminaret e K9 dhe ka disa faqe interneti të mbrojtura me fjalëkalim për Zbatimin e Ligjit. Përfundimi është nëse ata tashmë dinë gjithçka, sipas ndaj tyre, atëherë ata janë një detyrim!

Kërkimi dhe sekuestrimi:

Oficerit intervistues duhet t’i nënshtrohet një liste skenarësh që mbulojnë njohuritë e oficerit për kërkimin dhe sekuestrimin. Skenarët aktualë duhet të jenë një deklaratë e asaj që ndodhi gjatë ndalimit të trafikut të tyre dhe ata duhet të shpjegojnë se çfarë do të bënin dhe pse? Ekziston një skenar që duhet të jetë në çdo intervistë: Skenari duhet të jetë: Një oficer thërret për K9, vjen njësia K9 dhe oficeri kërkues deklaron se çfarë ka. Në të cilin nuk ka dyshim të mjaftueshëm të arsyeshëm që Ligji juaj i Shtetit të bëjë një nuhatje të një automjeti ose të ndalojë të dyshuarin. Çfarë do të bënte mbajtësi i ardhshëm K9? Natyrisht, përgjigja që kërkon administrata është të shterojë të gjitha veprimet ligjore dhe më pas të lëshojë automjetin e dyshuar. Atyre duhet t’u kërkohet të shpjegojnë përjashtimet e ndryshme nga rregulli i urdhrit të kërkimit. Kjo tregon njohuritë e nevojshme për të trajtuar një Detection K9.

Motivim vetjak:

K9 Handler duhet të jetë vetë-motivues. Ata do të jenë atje duke u përpjekur për të gjetur kriminelët dhe askush nuk duhet t’u thotë atyre të shkojnë në punë. Zyrtari duhet të kuptojë tashmë se pozicioni për të cilin po aplikojnë është një pozicion prestigjioz. Mund të ketë vetëm kaq shumë oficerë K9 në një departament policie. Nëse të gjithë do të kishim qen, nuk do të kishim kë të transportonte të dyshuarit. Mbikëqyrësi i linjës së drejtpërdrejtë të oficerëve mund të këshillojë nëse oficeri është vetë-motivues. Ose, a duhet dikush të ndezë një zjarr nën fund për t’i vënë në lëvizje? Megjithatë, mos e merrni linjën Fjala e mbikëqyrësve është obligacion. Kjo do të thotë se oficeri mund të jetë aq i përqendruar në Ndalimin Penal sa të mos fokusohet në gjëra më të vogla. Mbikëqyrësi mund të ketë gjëra të këqija për të thënë për Zyrtarin në tërësi; por, ata mund të jenë një mbajtës i shkëlqyer i Policisë K9. Mbani në mend që të shikoni pamjen totale përpara se të hiqni dikë për një pozicion në polici K9.

Të folurit publik dhe profesionalizmi:

Publiku i gjerë fokusohet në njësitë K9. Një shembull do të ishte 10 makina policie që mund të futen në një pikë karburanti, njëra prej të cilave është një makinë policie K9. Njerëzit e tjerë në pikën e karburantit gravitojnë drejt makinës së policisë K9 për të bërë pyetje. Prandaj, lënda që zgjidhni për K9 Oficeri do të jetë në dritën publike çdo ditë të gjithë do të fokusohen tek ai gjatë gjithë kohës. Ne duam dikë që do të veprojë në mënyrë profesionale dhe do të duket profesionist. Kjo përfshin automjetin që ata drejtojnë. Ne i quajmë makinat tona të policisë zyrat tona të lëvizshme. A keni parë disa nga këto zyra celulare? Nuk mund ta shihni as tastierën e radios nga mbështjellësit bosh të karamele dhe filxhanët e kafesë. Oficeri që ne zgjedhim duhet të jetë profesionist dhe të duket profesionist. Një mënyrë për ta kontrolluar këtë është pas intervistës ose gjatë intervistës që një mbikëqyrës të bëjë një shëtitje pranë makinës së tyre të policisë. Çdo makinë policie është pak e ndotur me disa shenja të pamjes së jetuar. Ajo që kërkojmë është makina e Policisë që nuk është pastruar prej gjashtë muajsh. Me mënyrën se si është ekonomia sot, publiku i gjerë po na shikon më shumë se kurrë. Ne u kërkojmë atyre çdo vit rritje të taksave, taksave, etj. Si do t’u duket atyre nëse Njësia e Policisë K9 për të cilën sapo shpenzuam 40,000.00 dollarë, përfshirë makinën, shihej si e neveritshme ose joprofesionale? Fjala përhapet shpejt kur bëhet fjalë për para dhe polici. Mundohuni të zgjidhni oficerin më profesional që mundeni me tërësinë e rrethanave.

Gjithashtu, duke folur për publikun e gjerë, atyre u pëlqen të shohin Demonstrimet K9. Kjo mund të jetë një mënyrë për të rritur programin përmes donacioneve. Që do të thotë se oficeri që zgjidhni si mbajtës K9 duhet të jetë në gjendje të flasë publikisht përpara grupeve të mëdha civilësh që nuk dinë asgjë për Policinë K9. Pyetja patjetër duhet t’i bëhet mbajtësit të mundshëm: “A mund të flasësh publikisht para grupeve të mëdha të njerëzve?” Nëse nuk munden, mund t’ju duhet t’i vendosni ato në ndezësin e pasmë si njësia juaj e dytë K9.

Familja:

Pyete oficerin nëse ai është në dijeni të barrës së shtuar familjare të kujdesit për një K9 të madh të Policisë. A ka folur me familjen e tij për të pasur një K9 të Policisë? A e kuptojnë ata që një K9 i Policisë nuk është si të kesh një qen familjar? Ju si administrator madje mund të dëshironi të bëni një udhëtim në Shtëpinë e Oficerit dhe të flisni me familjen se çfarë nënkupton shtimi i një K9 të Policisë në familje. Ata duhet të kuptojnë se të kesh një K9 të Policisë është njësoj si të shtosh një fëmijë tjetër të vogël në familje. Është një gojë tjetër për të ushqyer, një kec që nuk mund të shkojë në banjë në shtëpi dhe dikush që nuk mund të lihet vetëm në shtëpi për t’u kujdesur për veten e tij. Gjithashtu, nuk do të ketë më ngritje të sekondës së fundit për pushimet e fundjavës. Duhet pasur kujdes për të lukutur qenin në një lukuni të miratuar. Oficeri duhet gjithashtu të ketë pronë të mjaftueshme për të lejuar një K9 të madh të ushtrojë dhe të ketë hapësirë ​​për të lëvizur.

Para listës sime të pyetjeve të mundshme gjatë intervistës së Policisë K9, më duhet të kuptoj një pikë. Unë besoj se rrotullimi i K9 Handlers është një ide shumë e keqe! Ajo që dua të them me rrotullimin e mbajtësve është të lejosh një mbajtës të punojë për tre vjet (Periudha e shkurtër kohore) dhe më pas të rrotullosh një person tjetër në pozicionin e mbajtësit K9. Sa mijëra dollarë kemi shpenzuar për të trajnuar këtë mbajtës? Atëherë vendosim ta hedhim këtë dhe të fillojmë nga e para? Pse të mos vazhdoni ndërtimin e njohurive të mbajtësit aktual? Ky është një aset më i madh për Departamentin. Është gjithashtu shumë më mirë në Gjykatë të jesh në gjendje të deklarosh, “Unë kam qenë një mbajtës K9 për 5 vjet, 10 vjet, etj. Nëse keni dikë tjetër që do të bënte një mbajtës të shkëlqyeshëm K9, shtoni një pozicion tjetër në K9!

Lista e mundshme e pyetjeve për intervistat e policisë K9:

1. Pse e dëshironi Pozicionin K9?

2. Çfarë do të thotë për ju Pozicioni K9?

3. Sa kohë planifikoni të jeni Oficer K9?

4. Cilat janë planet tuaja për pjesën tjetër të karrierës suaj?

5. Si do të jeni të informuar për ndryshimet në praktikën gjyqësore dhe taktikat e K9?

6. Çfarë mjetesh keni ose mund të keni për të përditësuar veten në praktikën gjyqësore dhe taktikat e K9?

7. A do të ishit të gatshëm të shpenzonit pak nga koha juaj për të rritur njohuritë tuaja për K9? (Prasë gjyqësore // Taktika)

8. Si e tregoni punën ekipore gjatë detyrave tuaja normale tani?

9. A do të ishit në dispozicion për thirrje nëse ju jepet pozicioni K9?

10. A e kuptoni se kujdesi për K9 është përgjegjësia juaj 24/7?

11. A e kuptoni se sa punë është të kesh një K9 të madh?

12. A keni ndonjë kafshë tjetër në shtëpi? Nëse po, si do ta përballoni hyrjen e një K9 të madh në familje?

13. A keni folur me familjen tuaj për pozicionin për të cilin keni aplikuar?

14. A e kupton familja juaj Policinë K9 dhe sasinë e punës që është ajo?

15. A e kuptojnë ata stresin e vendosur në familje kur një K9 e madhe futet në familje?

16. Çfarë thanë ata?

17. A keni hapësirë ​​të mjaftueshme për një K9 të madh në shtëpinë tuaj?

18. Si do ta strehoni apo ruani K9-në e madhe?

19. A do të ketë K9 hapësirë ​​të mjaftueshme për ushtrimin e duhur?

20. A jeni në gjendje të flisni para grupeve të mëdha të njerëzve?

21. A mendoni se jeni në gjendje të bëni demonstrata para grupeve të mëdha të njerëzve?

*Skenarët tuaj do të ndryshojnë nga shteti në shtet në lidhje me kërkimin dhe sekuestrimin. Megjithatë, skenari që duhet dhënë është si më poshtë:

-Task Forca mori informacione të besueshme se një ngarkesë e madhe droge ndodhet në një automjet të caktuar që hynte në zonë. Ata ju japin përshkrimin e mjetit, shoferin, pasagjerët, etj. Ata këshillojnë të gjeni shkakun tuaj të mundshëm për ndalimin. Ju e gjeni mjetin, e ndaloni mjetin për shkelje të trafikut dhe bëni kontakt me automjetin. Automjeti ka tre të dyshuar brenda të supozuar të armatosur dhe të rrezikshëm. Ju pastaj keni një nxitim të telefonatave serioze dhe nuk keni asnjë kopje rezervë të disponueshme ndonjëherë. Çfarë do të bënit? *Përgjigja që ne kërkojmë është të lëmë mënjanë egon, të mbledhim inteligjencën, ta lëshojmë atë dhe të thërrasim juridiksionin tjetër. Ose, shterni të gjitha mjetet e mbështetjes, duke përfshirë Task Forcën që e shuan atë, grumbullon inteligjencë, e lëshon atë dhe e thërret përpara. Pastaj shkoni në shtëpi të sigurt në fund të turnit të tyre! Një ngarkesë droge nuk ia vlen të vdesësh!

Dy pjesët e ardhshme të këtij seriali janë në rrugë e sipër! Shpresoj që kjo Seri të ndihmojë Forcat e Ligjit në krijimin e një ekipi të mirë të Patrullës Kriminale.

Video about 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide

You can see more content about 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide on our youtube channel: Click Here

Question about 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide

If you have any questions about 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide

Rate: 4-5 stars
Ratings: 5625
Views: 27108155

Search keywords 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide

2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide
way 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide
tutorial 2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide
2 Performa A Generic Search On This Animal And Provide free
#Selecting #Police #Handler #Unit #Administrators

Source: https://ezinearticles.com/?Selecting-a-Police-K9-Handler—Unit-For-Administrators&id=4415335