2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. Scientifically Tested Olive Leaf Herb Is Known To Kill Every Virus And Germ Known To Man

You are searching about 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance., today we will share with you article about 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. is useful to you.

Scientifically Tested Olive Leaf Herb Is Known To Kill Every Virus And Germ Known To Man

Cili është skenari më i keq për gripin e shpendëve apo sa i keq mund të bëhet ai? Një pyetje për të cilën kam kërkuar gjithmonë përgjigjen. Epo, historia është gjithmonë mësuesi më i mirë dhe ne kemi një mësues historik të shkëlqyer nga viti 1918. Përgjigja është gripi i shpendëve i vitit 1918, dhe ai mësues është parandjenjë. I quajtur gripi i shpendëve ujor që në fakt filloi në Kinë (duke i njohur) më pas në njëfarë mënyre hyri në Kansas jo në Evropë. A nuk është interesante? Filloi në mesin e kuajve të kalorësisë amerikane, më pas u zhvendos te trupat amerikanë të caktuar në ato montime, të vendosura në Kansas. Këta ushtarë të kalorësisë u dërguan në fushat e betejës në Evropë për të marrë pjesë në luftime. Disa nga ata ushtarë mbërritën të infektuar me virusin. Ky grip qarkulloi nëpër qytetet e mbushura dendur të Evropës, më pas u kthye në Amerikë dhe bëri të njëjtën gjë atje. Brenda pak më shumë se një viti ajo kishte ecur në rrugën e saj dhe 40 deri në 50 milionë njerëz vdiqën.

Në 1918 qytetet e mëdha si Londra kishin një milion njerëz. Sot mega qytetet tona kanë 10 plus milion njerëz dhe një sistem transporti shumë të shpejtë. Çdo virus i ri i gripit të shpendëve mund të udhëtojë te njerëzit e infektuar anembanë botës brenda disa ditësh.

Pse mjekësia moderne nuk mund të na ndihmojë?

Derisa virusi i gripit të shpendëve të sotëm të ndryshojë në formën e tij infektuese njerëzore, nuk mund të ndërmerren hapa shkencorë për të krijuar një serum. Vetëm atëherë shkenca mund të zhvillojë serumin dhe të fillojë të prodhojë tufa të mëdha. Kjo kërkon sasi të konsiderueshme kohe dhe vezë pule pjellore dhe nuk ka shumë përreth. Në kushte optimale shkenca moderne merr të paktën 6 muaj, minimumi. Mbani mend që sapo thashë më lart, duhen vetëm ditë për të lëvizur virusin nëpër botë. Pra, edhe me të gjitha kompanitë farmaceutike në mbarë botën që krijojnë këtë serum, vetëm një pjesë e vogël e popullsisë së botës do të mbrohej. E urrej ta përkeqësoj këtë tingull, por virusi gjithashtu mund të ndryshojë në forma të tjera infektuese njerëzore dhe duhen zhvilluar serume të tjera.

Zgjidhja bimore për një epidemi të gripit të shpendëve

Ju mund të shihni se sa keq mund të bëhet dhe sa pak mund të bëjë mjekësia moderne. Ka pasur vërtet pak përparim që nga viti 1918. Pra, çfarë mund të bëhet për të mbrojtur veten dhe familjen tuaj? Këtu është përgjigja që ka qenë rreth e rrotull për shekuj. Tinktura e gjetheve të ullirit është përgjigja ndaj gripit të shpendëve dhe të gjitha mikrobeve të tjera dhe infeksioneve virale. Por mos e pranoni fjalën time për këtë, këtu është disa nga historia e kësaj barishte shumë të fuqishme dhe çfarë gjeti shkenca moderne kur e shikoi atë.

Historia e gjetheve të ullirit si mjekësi bimore

Unë personalisht besoj se Perëndia i referohej pemës së ullirit te Ezekieli 47:12, Perëndia foli për një pemë: “Fryti i tij do të jetë për mish dhe gjethja e tij për ilaç”.

Egjiptianët e lashtë mund të kenë qenë të parët që e përdorën gjethen e ullirit në përdorim praktik. Ata e konsideruan atë si një simbol të fuqisë qiellore dhe në përputhje me këtë besim, ata nxorrën vajin e tij dhe e përdorën atë për të mumifikuar mbretërit e tyre. Egjiptianët dhe kulturat e mëvonshme gjithashtu gjetën, dhe ka dokumentacion, se gjethja e ullirit ishte një ilaç i shkëlqyeshëm bimor për lehtësimin e etheve (më tingëllon si infeksione virale).

Njohuritë për vetitë medicinale të pemës (Olea europaea) datojnë që në fillim të viteve 1800 ku ajo u përdor në formë të lëngshme si një trajtim shumë efektiv për infeksionet malariale. Sipas Revistës Farmaceutike të Transaksioneve Provinciale të vitit 1854, faqet 353 dhe 354(a), mjekët në atë kohë deklaruan se vetitë e pemës, Olea europaea, meritonin një hetim më të gjerë.

Në fillim të viteve 1900, një përbërje e hidhur u gjet në gjethet e disa pemëve të ullirit të quajtur “Oleuropein”. Ky përbërës u përcaktua të ishte pjesë e strukturës së fuqishme rezistente ndaj sëmundjeve të pemës së ullirit. Në vitin 1962, studiuesit evropianë regjistruan se oleuropeina kishte aftësinë për të ulur presionin e gjakut tek kafshët, për të rritur rrjedhjen e gjakut në arteriet koronare, për të lehtësuar aritmitë dhe për të parandaluar spazmat e muskujve të zorrëve. Një studiues holandez zbuloi se kimikati përgjegjës për fuqinë shëruese të gjetheve të ullirit ishte acidi elenolik i cili ka veti të forta antivirale, bakteriale dhe antiparazitare.

Mjekësia moderne zbulon se gjethet e ullirit janë një ilaç i fuqishëm

Në fund të viteve ’60 dhe në fillim të viteve ’70, studimet e testit të The Upjohn Companies u botuan nga Shoqëria Amerikane për Mikrobiologjinë në lidhje me një monoterpen të ri multifunksional të cilin ata e kishin izoluar nga pjesë të ndryshme të pemës së ullirit. Komponimi quhej elenolat i kalciumit, një formë kristalore e acidit elenolik. Kur ata testuan këtë përbërje, u zbulua se ishte virucid kundër të gjithë viruseve për të cilët ishte testuar. Komponimi vepronte në mënyrë efektive në përqendrime të ulëta pa ndonjë ndikim të dëmshëm në mekanizmat e qelizave bujtëse. Gjithashtu u zbulua se ishte jashtëzakonisht i sigurt dhe jo toksik, edhe në doza të larta. Ndërsa funksionoi jashtëzakonisht mirë in-vitro, ishte i pasuksesshëm in-vitro. Kur injektohet në qarkullimin e gjakut, përbërësi u lidh shpejt me proteinën e serumit të gjakut dhe u bë i paefektshëm. Ata nuk ishin në gjendje ta kapërcenin këtë problem dhe e ndërprenë kërkimin e tyre. Në të njëjtën periudhë, kompani të tjera kanë pasur interes për kompleksin dhe kanë kryer testime të ndryshme, por edhe kanë humbur interesin. Më pas, në vitin 1990, interesi u rinovua dhe filloi procesi i nxjerrjes në treg të produktit të jashtëzakonshëm Ekstrakt i gjetheve të ullirit.

Një studim sigurie mbi elenolatin e kalciumit u testua në laborator me kafshë dhe u botua nga The Upjohn Company në vitin 1970. Studimi arriti në përfundimin se edhe në doza disa qindra herë më të larta se sa rekomandohej, nuk u shfaqën efekte anësore toksike ose të tjera negative.

Studimet e fundit australiane tregojnë se ekstrakti i lëngshëm i gjetheve të ullirit i bërë nga gjethet e freskëta të ullirit ka deri në 40 herë më shumë antioksidantë se edhe vajrat më të mirë të ullirit ekstra të virgjër. I njëjti ekstrakt i freskët i gjetheve të ullirit ka gjithashtu 5 herë më shumë fuqi antioksiduese se vitamina C, 28 herë më shumë fuqi antioksiduese se lëngjet Noni dhe 6 herë më shumë se lëngjet Goji.

Fuqia e gjetheve të ullirit

Efektive kundër temperaturës dhe e dobishme për tensionin nervor; përforcues i madh i imunitetit dhe vrasës viral/bakterial. Studiuesit vlerësojnë një numër karakteristikash unike që zotëron përbërësi i gjetheve të ullirit për fuqinë e gjerë vrasëse: aftësinë për të ndërhyrë në prodhimin kritik të aminoacideve thelbësore për viruset, aftësinë për të frenuar infeksionin viral dhe/ose përhapur duke inaktivizuar viruset ose duke parandaluar përhapjen e virusit. , lulëzimi ose grumbullimi në membranën qelizore dhe aftësia për të depërtuar drejtpërdrejt në qelizat e infektuara dhe për të ndaluar riprodhimin viral në rastin e retroviruseve. Është në gjendje të neutralizojë prodhimin e transkriptazës së kundërt dhe proteazës (një enzimë që gjendet në retroviruset që i mundëson virusit të krijojë ADN nga ARN virale). Këto enzima janë thelbësore për një retrovirus, siç është HIV, për të ndryshuar ARN-në e një qelize të shëndetshme. Mund të stimulojë fagocitozën, një reagim i sistemit imunitar në të cilin qelizat imune thithin mikroorganizma të dëmshëm dhe lëndë të huaja.

Përmbledhje e kushteve për të cilat ekstrakti i gjetheve të ullirit vepron si një agjent mikrobik dhe anti-viral

SIDA Amebiazë Antraks Infeksioni i fshikëzës së këmbës së atletit Campylobacter Lija e dhenve Klamidia Kolera Ftohja e zakonshme Ftohte e zakonshme (herpes simplex) Kriptosporidioza Citomegalovirus Sëmundja diarreike Difteria Infeksioni i veshit Ebola Virusi i Sudanit Virusi Ebola. Herpes/lythat Giardia Gonorrhea Grupi B Strep Hantavirus Hepatiti A, B, C Herpes Zoster (herpes herpes) Sëmundja Lyme Malaria Fruthi Meningjiti (bakterial) Meningjiti (viral) Mononukleoza Pneumonia (bakteriale) Pneumonia (Ratropevermatike e virusit) infeksion Krimb i rrumbullakët Infeksion rotavirus RSV Stafilokoku Helmim me ushqim streptokoku Sifilizi Tuberkuloz Mëllenjë Sindroma e shokut toksik Trichinosis Ethet tifoide Infeksionet e traktit urinar Infeksionet vaginale maja

Sindroma Die-Off

Nuk ka efekte anësore negative me ekstraktin e gjetheve të ullirit, por ka një efekt anësor të shëndetshëm të quajtur efekti Herxheimer ose “Die-Off”. Ja çfarë ndodh gjatë një efekti die-off. Në trup ka mikrobe ose viruse që në njëfarë mënyre arrijnë të shmangin sistemin imunitar të trupit. Pas ekspozimit ndaj tinkturës së gjetheve të ullirit, këto mikrobe dhe viruse shkatërrohen, gjë që është një gjë e mirë për personin. Pas vdekjes së virusit të mikrobit, proteinat e tyre të murit qelizor absorbohen përmes membranës mukoze të dobësuar, e cila i rrethon. Trupi i njeh këto si toksina dhe fillon proceset e tij natyrore për t’i hequr qafe ato. Nëse është i pranishëm në një numër shumë të madh për t’u trajtuar nga sistemi eliminues, individi mund të zhvillojë simptoma që përfshijnë dhimbje koke, ënjtje në gojë, fyt, sinuse dhe limfatike, skuqje, lodhje, diarre, dhimbje të muskujve/nyjeve ose grip të tjerë. si simptoma. Ashpërsia do të ndryshojë nga personi në person, në varësi të shtrirjes së gjendjes së tyre, gjendjes së sistemit të tyre imunitar dhe eliminues dhe sasisë së ekstraktit të gjetheve të ullirit që konsumohet.

Efekti die off është i dëshirueshëm pasi tregon se trupi po pastrohet nga këto mikrobe dhe viruse të rrezikshme. Kushdo që përjeton këto efekte të pakëndshme në përgjithësi ndihet jashtëzakonisht mirë më pas shumë herë më mirë se kurrë më parë.

Nëse i ndjeni efektet dhe dëshironi t’i minimizoni ato, ka disa gjëra të thjeshta që mund të bëni. Shumë mjekë rekomandojnë që një individ të konsumojë shumë ujë në mes të përdorimit të produktit. Uji mban sistemin limfatik dhe veshkat të funksionojnë siç duhet dhe më të aftë për të trajtuar toksinat e tepërta. Një mënyrë tjetër për të reduktuar efektet është të zvogëloni dozën e tinkturës që po merrni ose ta hiqni plotësisht atë për një ose dy ditë përpara se të rrisni ngadalë dozën edhe një herë. Mund të duhen diku nga disa ditë në një javë për të hequr plotësisht trupin nga toksinat e tepërta.

Pse tinkturë e gjetheve të ullirit?

Një pyetje e mirë, dhe përgjigja ka kuptim të përbashkët. Tinkturat bëhen nga bari i bluar i kombinuar me alkool të pastër drithi. Alkooli vepron si një tretës që nxjerr përbërësit aktivë shërues nga bari. Më pas, alkooli nxirret nga bari, të gjithë përbërësit e vlefshëm aktivë bimorë janë tani në alkool, tuli bimor hidhet. Ky proces mund të bëhet me një ose një kombinim të bimëve. Në një formë tinkture alkooli, bari(et) asimilohen lehtësisht nga trupi për të filluar menjëherë procesin e shërimit, siç është vrasja e mikrobeve ose viruseve.

Dozimi

Nuk ka asnjë dozë zyrtare për marrjen e tretësirës së gjetheve të ullirit, edhe pse ajo ka ekzistuar për mijëra vjet përdorim dhe testim. Sasia më e njohur për një dozë mbajtëse është 2 pika pika plot dy herë në ditë në stomak bosh para ngrënies. Për kushte të tilla si ftohja e zakonshme, gripi, infeksionet e sinuseve dhe infeksionet bazë të traktit respirator, doza është 2 pikatore të plota çdo 2 orë. Për infeksionet akute si dhimbje të fytit, ënjtje të gjëndrave, temperaturë etj., rekomandohet 3 pika pika të plota çdo 2 orë.

Siguria e tretësirës së gjetheve të ullirit

Nga të gjitha indikacionet gjatë mijëra viteve të përdorimit nga njerëz profesionistë dhe joprofesionistë; Tinktura e gjetheve të ullirit duket të jetë një suplement jashtëzakonisht i sigurt që mund të ndihmojë në mënyrë efektive trupin në përmirësimin e funksionit imunitar dhe luftimin e infeksionit nga mikrobet dhe viruset e ndryshme. Sipas njohurive të mia dhe përmes hulumtimit tim, nuk kam gjetur një rast të vetëm negativ që përfshin përdorimin e tretësirës së gjetheve të ullirit.

Jetëgjatësia

Alkooli vepron si një ruajtës dhe nëse ruhet në një vend të freskët dhe të errët, tinkturat mund të zgjasin pafundësisht. Unë kam tinktura bimore që kanë zgjatur 15 vjet dhe kanë qenë po aq të forta sa kur i kam përdorur për herë të parë. Siç thashë më lart, shmangni nxehtësinë, rrezet e diellit dhe ekspozimin ndaj ajrit, dhe tinkturat tuaja do të ruajnë freskinë e tyre “të sapo zgjedhur” për aq kohë sa i zotëroni ato.

Kujdes:

Mos i merrni gjethet e ullirit me antibiotikë pasi ato mund të çaktivizohen nga gjethet e ullirit.

Mos e merrni gjethen e ullirit me Warfarin (Coumadin) ky medikament mund të shkaktojë gjakderdhje të brendshme.

Gjethja e ullirit në mënyrë natyrale relakson enët e gjakut dhe kapilarët, gjë që mund të rrisë efektin anësor të Coumadin.

Referencat:

Referenca kryesore për informacionin në këtë artikull është marrë nga libri i Doktor Jack Ritchason “Olive Leaf Extract” Woodland botues, Pleasant Grove, Utah. 1999

Forca shumëfunksionale e natyrës kundër infeksioneve dhe sëmundjeve kardiovaskulare? nga Amanda Jackson Ph.D.

Publikime Shëndeti Pozitiv LTD 1994-2002

Handbook of Medicinal Herbs, nga James A. Duke, Pub. CRP Botimi i Dytë 2007

Video about 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.

You can see more content about 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. on our youtube channel: Click Here

Question about 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.

If you have any questions about 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance., please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9648
Views: 55651517

Search keywords 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.

2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.
way 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.
tutorial 2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance.
2 Mechanisms That Animals Have Evolved That Enhance Cancer Resistance. free
#Scientifically #Tested #Olive #Leaf #Herb #Kill #Virus #Germ #Man

Source: https://ezinearticles.com/?Scientifically-Tested-Olive-Leaf-Herb-Is-Known-To-Kill-Every-Virus-And-Germ-Known-To-Man&id=1187743